onsdag 29. februar 2012

As seen on Taylor Swift




Den lille røde, nydelig ikke sant! :) Jeg er forelsket og det i en kjole, go figure! ;) Da det også var veldig enkelt å få tak i makens kjole så var det umulig å si nei. :) Man får kjøpt tilsvarende kjole hos ASOS til en billig penge, nå er det også 20% rabatt.


Dette er forresten mitt første kjøp fra ASOS, kjempefornøyd! :) Kjolen passer perfekt, tungt stoff som faller fint over kroppen men vet ikke om jeg helt kan matche Taylor Swift da. ;)  Dere får bedømme selv, hehehe. Løp etter kredittkortet og kjøp!







Im in love with a beautiful red little number. ;) Previously seen on Taylor Swift, stunning isnt she? ;) You can easily get hold of the dress at ASOS. Its now even 20 % off! This dress is surely a hit with me, heavy fabric which flows over the body in a beautiful way. Im really pleased with my first purchase at ASOS. :)

tirsdag 21. februar 2012

Boden 2012 Summer Preview



My oh MY! *sukk* Årets sommerkolleksjon fra Boden er virkelig et SYN for øyet!!! og tragisk for finansene....hehe. ;) Her er det virkelig flere plagg som setter hjertet mitt i brann, klarer nesten ikke å slutte å sikle jeg. ;) Bestillingsliste ligger klar i løpet av få minutter, man må jo benytte seg av 20% rabatt ved å forhåndsbestille. :) Her er mine favoritter, har dere funnet noen hjertens kjær? (uhm ja jeg er en mønsterfreak, the more the merrier. :D )











mandag 20. februar 2012

Cardigansmell. ;)


Jeg har gått på en cardigansmell....igjen *knis*, men akk så vanskelig å la være når man får øye på disse skjønnhetene. :) Dessuten hadde jeg ikke noen fra før av i akkurat disse fargene. ;) Litt usikker på den grønne fargen men så ikke så aller verst ut på en blondine, vi kommer unna med det meste. :D
Den grønne cardiganen er fra King Louie, kjøpt faktisk i en lokal sjappe og den turkis/marine stripete er fra engelske Louche, fås hos Joy.




lørdag 18. februar 2012

Outfit uke 7




Cardigan fra Joy
Singlet fra Vila
Skjørt fra Boden
Skoletter fra El Naturalista




onsdag 15. februar 2012

Artige G-Heaven :)





Jeg er alltid på jakt etter nye kjoler (på nettet) og idag fant jeg for meg et ukjent merke, nemlig G-Heaven fra London. Butikken befinner seg i Camden Town for de av dere som frekventerer London. ;) G-Heaven kan bli et lovende bekjentskap, fargerike tunikaer/kjoler med gøyalt print, right up my alley. ;) Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om kjolene kanskje blir too much for en 35+ selv en ungdommelig sådan. ;) Kjolene som er avbildet kan du kjøpe hos New Look. Jeg kjenner at jeg er litt svak for uglekjolen.....


lørdag 11. februar 2012

Se min sokk!



Hvilket herlig sokkepar! :) Jeg fant det da jeg surfet litt rundt på Epla, en nettside for salg og kjøp av håndarbeid blant annet. Dette er ekte hjemmestrikkede sokker fra eplabutikken Bohemian Princess.
Sokkene er deilig myke og varme. Jeg kjøpte også et annet par i lang lengde, herlige farger der også. :)





Outfit uke 6



Jeg har planer om å vise dere jobbantrekkene mine for hver uke, her er første antrekk ut. En miks av gammelt og nytt hvor toppene er nylig ankommet garderoben, første gang jeg tar dem i bruk.

Korall topp fra White Stuff
Beige topp med fuglemønster fra White Stuff
Skjørt fra Boden
Sko fra Din Sko

Videre følger et bilde av meg med antrekket på, beklager dårlig bildekvalitet. Nå har jeg kjøpt meg et nytt speil som er plassert i et annet, lysere rom i huset. Heretter blir det bedre bilder, promise! :)

mandag 6. februar 2012

Nettshopping februar: Cardigan fra White Stuff

Enda en dag med pakke i posten, yay! :) Denne gang fra White Stuff, en nyydelig blågrå cardigan, me løøøøøve! Jeg ble tipset om merket White Stuff på et forum, det er et engelsk merke. Jeg var så heldig å få besøke en White Stuff butikk da jeg var i Edinburgh våren 2011. Nydelige klær og helt min stil, ble noen pakkenelliker med hjem ja. :) Jeg syns også at det er en fordel å få sett på klærne in RL hvis man har muligheten. Da blir det mye enklere å handle på nettet, ikke minst med tanke på størrelser.
Gleder meg til å ta den i bruk, varm er den også, et must for en frysepinne. ;)

torsdag 2. februar 2012

Januar shoppingspree - Gudrun Sjödén

Mitt første Gudrun Sjödén plagg gjør sin entre i garderoben min. Jeg har alltid tenkt at Gudrun Sjödén ikke var helt min greie, litt gammel tante-formingslærer look, men faktisk har jeg endret oppfatning, ihvertfall delvis. ;) Man kan gjerne kombinere enkelt plagg sammen med andre klær og få et smashing resultat. :) Dette nydelige skjørtet fra årets vår kolleksjon kom i posten i dag. Jeg hadde også bestilt en skjortekjole men den var i største laget selv i str S. Akkurat det kan være aberet med GS, for en stankelbein som meg så kan plaggene gjerne bli litt i romsligste laget. Jeg mener at jeg prøvde en kjole i str XS i butikken i Gøteborg, men for vår kolleksjonen er ikke str XS tilgjengelig.

The Art Company - Spring-Summer Collection 2012



YaY! Endelig er den nye vår/sommer kolleksjonen fra Art Shoes tilgjengelig! :) Mye lekkert som venter føttene våre. :) Min umiddelbare favoritt er dette ballerinaparet. :) Hvilke favoritter har dere?







Velkommen inn i skapet! :)

Se så da er jeg i gang med å "oute" klesskapet mitt. ;) Jeg har hatt lyst til å lage en litt på siden moteblogg lenge og nå hopper jeg ut i det. Jeg håper mitt klesskap og dets innhold kan være til inspirasjon for andre. :) Min målsetning med bloggen er å få dere til å bli glad i fargerike klær, colour makes people! Jeg vet at farger/mønstre ikke er for alle, men tror det er flere der ute som trenger et lite puff for å hive seg fargene i vold. :) Det er ikke det minste farlig og generer utelukkende positiv oppmerksomhet fra omgivelsene. :) Prøv da vel! :)